Ik bruis van energie.


Ik bruis van energie! Het weekje Domburg heeft me veel goeds gebracht. Even een paar dagen helemaal niets, alleen ik, mijn plannen en pen en papier om ze te realiseren. 

Resultaat: Dit jaar ga ik twee websites lanceren en mijn boek uitgeven. 

Focus
Terwijl ik dit schrijf denk ik aan mijn focus. Dat is toch best veel in een jaar? Toch denk ik dat het lukt. Ik heb een boek geschreven over mijn burn-out. Een pijnlijk persoonlijk boek.

Waarom wil ik het dan toch de ‘boze’ wijde wereld insturen? 
Het antwoord is simpel. Ik wil ertoe doen. Ik wil dat deze periode niet voor niets is geweest. Als ik maar één iemand kan helpen door te delen wat ik voelde en mijn worsteling kan laten zien over hoe ik uit die donkere periode ben doorgekomen ben ik al blij.

  

  

 Alles heeft een reden
Ik geloof er heilig in dat niets voor niets is en dat alles wat we meemaken een reden heeft. Het kan zijn dat we moeten nog iets leren of we maken iets mee zodat we de ander iets mogen leren. Van mijn burn-out heb ik geleerd, daar mag je vanuit gaan. Het voelt alsof het nu mijn beurt is om te geven. En van hard weken krijg je geen burn-out. Maar als je niet gezien wordt, of je het gevoel hebt er niet toe te doen of je moet elke dag iets doen dat geen energie oplevert maar wel energie kost. Dan raakt je energie op en kom je in de gevarenzone. Blijf daaruit en werk vanuit je eigen ik-kracht. 

Lef hebben
Ik wil ondernemers helpen met de groei van hun business. Groeien doe je door zichtbaar te zijn. Zichtbaar zijn vraagt om lef en zelfvertrouwen. Als je net uit een burn-out, of je zit niet lekker in je wel, dan wil het aan lef nog weleens aan schorten. We kruipen dan zeer vertrouwd in onze comfortzone. Dat heb ik zelf ook veel gedaan. Je voelt je onzeker en vraagt je misschien af wie er op jouw zit te wachten? Maar lef moet groeien. Lef groeit als je dingen gaat doen waar je blij van wordt en dan beseft dat het werkt! Lef groeit als je uit je comfortzone stapt en merkt dat dit succes oplevert. Lef groeit als je zelfvertrouwen groeit en je daardoor lekkerder in je vel gaat zitten. 

Hoe ga ik je helpen
Ik heb besloten om ondernemers te helpen die met spanningen te maken hebben. Ik wil jou als ondernemer in je kracht zetten zodat je zelfvertrouwen groeit en daarmee ook het lef om te doen wat jou gelukkig maakt. Misschien ben je er net pas achter dat je zelfstandig verder wilt of dat je voelt dat je onderneming een richting opgaat die je niet wilt. Samen gaan we de weg uitstippelen en coach ik je naar online succes. 

Mijn droom
Dat is mijn droom en daar ga ik aan werken dit jaar. En ik begin om zelf wat lef te tonen. Ik ga mijn kwetsbare kant de grote ‘boze’ wereld insturen. Ik ben namelijk van mening dat voor het tonen van je kwetsbare kant, lef en kracht nodig is. Ik ben geen psycholoog maar wel ervaringsdeskundige. En deze voor mij toch echt negatieve ervaring wil ik ombuigen tot iets positiefs en iets teruggeven zodat we samen profijt hebben van datgene wat ik heb geleerd. Daarmee hoop ik dat als jij aan het genezen bent van een burn-out de weg naar herstel en succes voor jou niet zo lang hoeft te zijn. Of als je niet volledig in je kracht staat dat ik je net dat zetje kan geven wat je nodig hebt. 

Mooie plannen toch?
Ik ben er blij mee, en daarom bruis ik van energie! Ondertussen werk ik natuurlijk gewoon door voor alle leuke, interessante en lieve klanten. Ik ben een enorm gelukkig mens want ik maak mijn eigen keuzes hoe eng soms ook. Hoe zit dat bij jou? 

Auteur: Jolanda Damsma | eigenaar LandJeTekst
Website: 
www.landjetekst.nl
Mailadres: Jolanda@landjetekst.nl