Open Coffee Hoogstraten zal deze maand exclusief doorgaan bij Centrauto in Malle! Graag nodigen wij u uit voor de Open Coffee in de recentelijk vernieuwde concessie van Centrauto te Malle. U wordt ontvangen in de showroom tussen de verschillende nieuwe wagens onder het genot van een kopje koffie en een lekkere sandwich. Naast de mogelijkheid om kennis te maken met collega-ondernemers uit de regio, is er tevens de mogelijkheid tot een rondleiding achter de schermen. Centrauto Malle is immers zeer trots op de laatste, ultramoderne snufjes die niet enkel in de nieuwe showroom te ontdekken zijn maar ook in de werkplaats.


Zo is er nu een directe aanname waar u ook zonder afspraak voor kleinere onderhoudswerken zoals bandenspanning, bijvullen van vloeistoffen of vervangen van een koplamp binnen kan, en werden er maar liefst 12 bruggen geïnstalleerd waar het professioneel opgeleide team van techniekers met de hoogste zorg uw BMW of MINI weer tip top in orde brengt.

Het gehele team van Centrauto Malle kijkt er naar uit om u te leren kennen tijdens dit netwerkevent op donderdag 22 maart. Graag uw aanwezigheid bevestigen via onderstaande link. Tot dan?

Datum en tijd: donderdag 22 maart van 8u tot 10u.

Toegang is gratis.

Kom langs, breid uw netwerk uit en geniet van een heerlijke kop koffie.

Tot dan!

Wanneer? 22-03-2018 van 08:00 t/m 10:00
Waar? Antwerpsesteenweg 105, 2390 Oostmalle
Investering? € 0,00
Aantal plaatsen over 63
Aantal plaatsen vergeven 0
Contactpersoon Jef Franck